EnglishNorwegian
Nettbutikken er stengt og lageret er solgt til en annen leverandør. Eksisterende kunder vil få egen e-post om dette innen kort tid.

Våre kurs

Ønsker du mer kunnskap og mangler du et støtteapparat rundt deg?

Jeg har lang erfaring som kursleder og har samlet alle mine undervisningstilbud på nett. Dette gjør det enkelt for deg både når det kommer til tilgjengelighet og du studerer i det tempo som passer deg. Samtidig som jeg er ditt støtte apparat. 

Jeg sørger for undervisning, gir deg tilbakemeldinger i tillegg til den support som du vil trenge i etterkant. Det er svært ofte det er når man kommer i gang på hjemmebane hvor man står alene, man trenger støtte og oppfølging. Her er løsningen.

For å sikre at kvaliteten blir opprettholdt, krever det at det avlegges prøver for å motta diplom! Prøvene utføres også via innleveringer på nett.

Nedenfor finner du informasjon om alle tilbudene. Skulle du ha noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt slik at jeg kan hjelpe deg.

Jeg kan også skreddersy egne løsninger med kursing i salongen!

Ta kontakt på velvaereloftet@gmail.com

SERTIFISERT NEGLDESIGNER – ONLINE

Har du ønske om å bli en virkelig god negldesigner, ikke bare en som legger negler, men virkelig perfekte negler, trenger du en utdannelse med oppfølging og kvalitetssikring!

Via VelværeLoftet tilbyr jeg deg opplæring og undervisning online. Du får 1-1 oppfølging og du får hjelp med dine utfordringer underveis. Når du er klar gjennomføres eksamen online. Ved bestått prøve mottar du også ditt diplom.

HÅRFJERNING MED SUKKERPASTA – ONLINE

Full opplæring online og support via 1-1 oppfølging. Her lærer du alt for at du trygt kan gå i gang med behandlinger på egenhånd etter endt kurs!

UV-LACK (GELELAKK) – ONLINE

Muligens verdens beste gelelakk!
Denne pakken er perfekt for deg som vil lære og legge lakk på naturlige negler!

Følg meg gjerne på Instagram

noun_692985
Error in velvaereloftet account. API error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
heartuserphone-handsetbubblemagnifiercrosschevron-down
Velværeloftet

Velværeloftet

Vi svarer så raskt som mulig...

I will be back soon

Velværeloftet
Heisann.
Mitt navn er Eva, hva kan jeg hjelpe deg med?
Messenger