EnglishNorwegian
Nettbutikken er stengt og lageret er solgt til en annen leverandør. Eksisterende kunder vil få egen e-post om dette innen kort tid.

Behandlinger

Permanent Makeup

Jeg utfører permanent makeup på lepper, bryn, eyeliner og skjønnhetsflekker. Er du nysgjerrig på dette, men litt usikker? Da anbefaler jeg at du kommer innom for en konsultasjon. Da kan jeg fortelle deg mer om hvordan behandlingen utføres og tegne opp slik at du ser eksempler. Da får også du mulighet til å spørre om det du lurer på, før du tar en avgjørelse.  Dette er selvfølgelig gratis!

Negler

I salongen brukes det i hovedsak gelé for å styrke opp egne negler eller forlenge neglene med form. Du kan velge mellom vanlig fransk (hvite tipper) og mange, mange ulike farger og design.

instagram/facebook kan du finne inspirasjon

Hårfjerning

Jeg bruker sukkerpasta for å fjerne hår. Dette er etter min mening det beste alternativet for hårfjerning! Naturlig og rent, mindre skadelig for huden og dermed mindre ubehag for kunden.

Pastaen legges på mot hårets groretning. Dette er for at det skal komme godt ned mot røttene og rives av korrekt, for blant annet å unngå knekte hår.

I tillegg fester ikke sukkeret seg til huden, men kun hår og døde hudceller. Det er årsaken til at denne teknikken er mer skånsom enn andre metoder. Hårfjerning med sukkerpasta kan brukes over hele kroppen!

Informasjon til deg som skal ha en behandling med sukkerpasta

Hårene bør være ca 0,5 cm (de kan være helt nede i 0,2, men vi anbefaler 0,5). Er de for lange kan de klippes litt før du kommer.
Det vil være en stor fordel å skrubbe huden 2-3 dager før behandlingen, da dette fjerner døde hudceller og vil gjøre det lettere for sukkeret å få med seg alle hårene. Fortsett med å skrubbe 1 gang i uken mellom behandlingene. Etter behandling skal du ikke trene, dusje eller ta solarium på 24 timer.
Jeg tilbyr kun brasiliansk på kvinner, men ellers utfører vi også hårfjerning på menn.

Vipper og bryn

På Velværeloftet kan du få farget vipper og bryn. Jeg tilbyr både forming av bryn og vippe løft. Dette gir deg et naturlig vakkert resultat som vil fremheve øynene dine, uten at du trenger og bruke mascara.

Følg meg gjerne på Instagram

noun_692985
Error in velvaereloftet account. API error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
heartuserphone-handsetbubblemagnifiercrosschevron-down
Velværeloftet

Velværeloftet

Vi svarer så raskt som mulig...

I will be back soon

Velværeloftet
Heisann.
Mitt navn er Eva, hva kan jeg hjelpe deg med?
Messenger